ingrediënten
- 7 plakken deeg voor hartige taart
- 100 g parmaham
- groene kool gele, groene, rode paprika
- lente uien
- gekookte aardappelen (5 stuks klein)
- 4 eieren
- 200 ml yoghurt
- olie 200 g geraspte kaas
- Peper, zout, paprikapoeder
Springvorm (ingevet)
bereiding
Kool snijden en wassen.
Paprika wassen en snijden: van elk een paar ringen en de rest in stukken idem dito voor de lente-uien.
Springvorm met deeg bekleden en dit inprikken.
Beleggen met parmaham en een beetje kaas. Paprika, kool en lente ui samen met de aardappelen roerbakken.
Eieren met yoghurt, zout, peper, paprikapoeder loskloppen.
Vulling in de springvorm doen.
Yoghurt-ei mix erover heen schenken en bestrooien met kaas.
Paprika ringen bovenop leggen.
Oven voorverwarmen op hete lucht 175 ºC en de taart in 45 min afbakken.