Cerro-Negro wraps

Op vakantie in Nicaragua zijn we gaan volcano-boarden op de Cerro-Negro met een groep onder begeleiding van mannen van quetzaltrekkers.
Dat was een erg intensieve activiteit en we hadden dan ook reuze trek allemaal.
Deze wraps kregen we daar als lunch en iedereen bediende zich gewoon met de handen en niemand die er zich iets van aantrok. Het smaakte verrukkelijk!
Dus geen zelfbedacht recept, maar vastgelegd om nooit meer te vergeten.

ingrediënten
  • 1 pak met 8 stuks tortillawraps
  • 1 blik Heinz Fajita Beanz 390 gram
  • 1 blikje Bonduelle Doperwtjes Festini 200 gram
  • 1 stukje komkommer
  • 1 tomaat
  • 1 lente-uitje
  • ijsbergsla + een andere slasoort
  • Doritos Sweet Chili Pepper flavour
  • evt. Heinz Chipotle of Jalapeῆo hot sauce
bereiding

De inhoud van het blik Fajita bonen met een staafmixer pureren.
Laat de Doperwtjes Festini uitlekken.
De tomaat van zaad en harde kern ontdoen en snij deze en de lente-ui en komkommer in kleine stukjes, door de doperwtjes scheppen.
De sla in smalle reepjes snijden.
De Doritos gedeeltelijk in een plastic zak verkruimelen.

serveren

Zet alle ingrediënten in schaaltjes op tafel. De fajita-puree met een lepel op de wrap scheppen en uitstrijken. Overige ingrediënten met de handen toevoegen. Eventueel bedruipen met een van de hete sausen. Oprollen en met de handen eten.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *