ingrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 450 gram diepvries-spinazie
- 2 uien
- 1 rode paprika
- 4 el olijfolie
- 150 gram blauwaderkaas
- aardappelpuree
- ovenschaal
bereiding
Spinazie ontdooien en afgieten.
Ui pellen en snipperen.
Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
In een koekenpan 2 el olie verhitten en hierin de ui en de paprika 2 minuten bakken.
Gehakt en ui toevoegen en 2 minuten meebakken.
Blauwaderkaas erboven verkruimelen en laten smelten.
Spinazie met zout en peper op smaak brengen.
In een ovenschaal achtereenvolgens laag spinazie, laag gehakt, laag aardappelpuree scheppen. Bovenste laag met rest van de olijfolie besprenkelen.
De schaal ca. 20 minuten in het midden van een voorverwarmde oven plaatsen
(E. 200°C/Hete lucht 175°C)
Bereidingstijd: ca. 15 minuten
Uit: AH receptenkaartje (2006 week 36-37)