pasta-prei-schotel
ingrediënten

voor 2 personen

  • 1 pak Perline Prosciutto crudo à 250 gram (AH)
  • 2 preien
  • 1 zoete ui
  • 100 gram geraspte kaas
  • 100 gram zure room
  • peper, paprikapoeder/
bereiding

Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.
Giet de pasta af en bewaar wat van het kookvocht.
Maak de prei schoon en snijd deze in dunne halve ringen.
Snijd de ui fijn.
Fruit in een hapjespan de ui en de prei. Voeg peper en paprikapoeder naar smaak toe.
Voeg de zure room toe en de helft van de geraspte kaas en eventueel wat van het kookvocht.
Roer de pasta er doorheen en doe het geheel in een ingevette ovenschotel.
Bestrooi met de rest van de kaas. Zet de schotel in een oven op 175 °C en laat het gerecht bruin worden.

Bereidingstijd: ca. 15 minuten, oventijd ca. 15 minuten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *