ingrediënten
  • 170 g haverbiscuit
  • 100 g roomboter, gesmolten
  • 60 g poedersuiker
  • 2 pakjes Monchou 
  • 4 dl slagroom
  • 1 blikje taartvulling (evt. 1 blaadje gelatine) of 1 blaadje gelatine en 1 pot jam
    springvorm 20 cm doorsnee
bereiding

Biscuit verkruimelen. Samen met de gesmolten boter mengen.
Dit mengsel aandrukken in een met bakpapier belegde springvorm en in de koelkast plaatsen om te harden.
Monchou mengen met poedersuiker.
Stijfgeklopte slagroom erdoor roeren
Dit mengsel op de koek aanbrengen.
De taartvulling erbovenop strijken.
In de koelkast laten stijven.
Eventueel garneren met toefjes slagroom en chocola.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *