ingrediënten (2 personen)
- 200 gram kippenlever
- 400 gram champignon roerbakgroente
- 300 gram 1- minuut Basmati rijst (= 2 bakjes kant en klaar)
- 1 tl pittige kerriepoeder
- 1 teentje knoflook
- zout, peper
- 1 el bloem
- 1 tl sambal manis
- 1 scheutje ketjap manis
- kroepoek
bereiding
Maak de kippenlever schoon, droog en snijd in blokjes.
Bestrooi ze met peper, zout en de eetlepel bloem.
Verwarm in een anti aanbak pan een scheutje olie of braadboter.
Bak hierin de kippenlever met de kerriepoeder en de geperste knoflook.
Voeg de roerbakgroente toe en bak dit even mee onder voortdurend omscheppen.
Voeg de rijst toe en verwarm dit.
Op smaak brengen met de sambal en ketjap.
Serveren met kroepoek.
Bereidingstijd: ca. 15 minuten