
ingrediënten
- 6 pakjes diepvries bladerdeeg
- 1 prei
- 1 ui
- 4 wortels
- 150 gr champignons
- 2 aardappels
- 1 metworst of pakje kabanossi
- 250 ml yoghurt
- 2 eieren
- paprikapoeder pikant
- 1 tl maïzena
- ca. 100 gr geraspte kaas
bereiding
Ontdooi de bladerdeeg plakjes en beleg hiermee een pizzavorm van 30 cm Ø.
Prik deze in.
Maak de groenten schoon en snij deze in stukken.
Roerbak de groenten en aardappels in een wok of grote pan. Voeg aan het eind de stukjes worst toe.
Vul de vorm met de groenten en worst.
Meng de yoghurt met de eieren en de maïzena en de paprikapoeder.
Giet dit mengsel over de groenten.
Bestrooi het geheel met de kaas. In een voorverwarmde oven (hete lucht) 30 minuten op 175°C afbakken.